Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank müjdeyi PATLATTI

3 devlet bankasında hesabı olan herkese SON DAKİKA duyurusu yapıldı. 600 TL para iadesinin önü açıldı.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank müjdeyi PATLATTI! Adı soyadı bu listede olanlara 600 TL para iadesi – Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer almasının yanı sıra kamu bankası olması sebebi ile de tercih edilen Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank müşterilerine yönelik Ekim ayının yeni kampanyalarını açıkladı.

Düzenlenen kampanyalarda kamu bankaları bankamatik kartı ve kredi kartı kullanan kişilere yönelik para puan kazanabilecekleri çok sayıda fırsat sunarken açıklanan kampanya listeleri kapsamında farklı çok sayıda seçenek sunuldu. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından açıklanan o kampanyalar…

VAKIFBANK 600 TL PARA İADESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ekim 2023 tarihleri içinde Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Çiçeksepeti ve PttAvm web site ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplam 600 TL Worldpuan armağan edilecektir.

Fiziki mağazalardan, fiziki POS’lardan ve ödeme kuruluşları vesilesiyle yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan seçili internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahildir. Seçili sitelerden yapacağınız cüzdan yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.

Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil değildir. Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir alan kişi kampanyadan en fazlaca 600 TL Worldpuan kazanabilir.

ZİRAAT BANKASI 400 TL PARA İADESİ ALACAK OLAN KİŞİLER KİMLER, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası tarafınca meydana getirilen açıklamada “Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 40 TL, toplam 400 TL Bankkart Lira” denilerek 400 liralık para puan yüklemesi yapılacağı ifade edildi. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı.

Kampanya 1-31 Ekim 2023 tarihleri içinde geçerli olacaktır. Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.Com.Tr’den veya MARKET400 yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişlerine 40 TL, toplam 400 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Aynı gün aynı işyerinden meydana getirilen işlemlerden bir tek ilki kampanyaya dahil edilecektir. E-tecim işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira meblağı 400 TL’dir.

Kampanyalar hakkında detaylı bilgiyi bankaların resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilir, 31 Ekim’e kadar sürecek olan fırsatlardan yararlanarak para iadesi alabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu