Limon’un içine Tuz Koyun

Öğrendiğinizde anında siz de deneyeceksiniz.

Öğrendiğinizde anında siz de deneyeceksiniz..Limon’un amacıylae Tuz Koyun ve siz uyur iken bakın neler oluyor.. Uyurken Başınıza Tuzlu Limon Koyun! Niçin mi? Faydaları hakikaten Şaşırtıcı…İş-te tarifi…limon Uyumadan evvelce limonu 4 eşit bölüme net ve bolca limon Uyumadan evvelce limonu 4 eşit parçaya net ve bol miktarda tuza batırın. Hemen sonra tuzlu limonu cam kabın amacıylae yerleştirin. Sonrasında başınızın ucuna koyun. Hazırsanız olacakları sıralayalım: tuz Astım yahut alerji durumunuz var ise gece süresince rahat uyumanızı sağlar. Uyurken haşerilerin yatağınıza yaklaşmasını engeller. Limon tuz Odadaki havayı tazeler ve salgıladığı koku gerilimsiz bir şekilde uyanmanıza namacıyla olur. Nefes tazelemeye destek verir. Dilimlediğiniz limonları, komodin üstüne koyarak, uykuya dalabilirsiniz. Peki, uyur iken yanınıza limon koymanın ne şeklinde faydaları olabilir? İşte cevaplar…

Tüm yapmanız gereken şey; bir limonu alıp, onu dörde bölmek ve amacıylae tuz serpmek… Gerginliğinizi alır gerilim çoğu insanın genel bozukluğu… Yatakta dönüp durmanıza neden olan gerilim ve anksiyete şeklinde haller uyumanızı güçleştirir. Komodin üzerindeki limon ise sizi sakinleştirir. Araştırmalara gore; narenciye kokusu kişinin beyin dalgalarını ve hislerini rahatlatıyor Odaklanmanızı artırır Yatmadan evvelce namacıyla odaklanmanız gerekliliğini soruyor olabilirsiniz. Fakat şayet beyni devamlı meşgul olan ve uykusuzluk bozukluğu olan bir kişiyseniz psikologlar pozitif yönde şeylere odaklanmanız gerekliliğini söylüyor. Odaklanmak amacıyla ise limon kokusu birebir.. Daha iyi nefes alırsınız Uyumaya çalışmış olduğunızda bir de burnunuz tıkanıyorsa Antioksidan ve antibakteriyel olan limonun burun deliklerinizden içeri girmesine izin verin. 4- Böcekleri uzaklaştırır Sivrisineğin kulağınızın çevresinde dolaşmasından ya da gece boyu sinekler doğrultusundan ısırılmaktan bıktıysanız bu haber tam da size göre… Limon, sivrisineklerin sevmediği bir şey. Aynı zamanda limon her tür böceği ö-ldürür. Bu dilimler onları başka odanın gerisinde meblağ. 5- Sabahleyin enerjinizin artmasını ve pozitif olmanızı sağlar Sabahleyin erkenden uyanmak, çoğu insanın çok zorlandığı bir şey. Fakat komodin üzerindeki bu dilimler uyanma sürecinizi daha az acılı bir duruma getirecek. Limon kokusu beyninizin serotonin seviyelerini artırır.

6- Havanın niteliğini artırır Limon yalnızca çevreın güzel kokmasını sağlamıyor aynı vakitte havayı arındırıyor. Çok güçlüdür, aynı zamanda bir odadan boya kokusunu çok çabuk çıkarmak amacıyla limon kullanabilirsiniz. 7- tansiyonnı düşürür Limon aRoması tansiyonnı düşürür. Pek çok insanın tansiyonnın yüksek bulunduğunu düşünecek olursak, limonun insanoğlu amacıyla kullanımı kolay bir meyve bulunduğunu kavramak zor olmaz. ?İşte limon ve tuzun o hünerleri… Arası kesilerek açılmış bir limon ve amacıylae doldurulmuş tuz sizi çoğu derdinizden kurtaracak. Bir limonun amacıylai keserek açın ve amacıylae natural tuz doldurun. Kapağı açık bir cam kavanoz veya aynı şekilde kullanabileceğiniz bir kaba yerleştirin. Tuz ile limonun etkileşimi odanızda natural bir oda spreyi tesirleri yaratacak.

İşte limon ve tuzun başka etkileri; Limonun İçine Tuz doldurup Odanıza Koyarsanız Ne Olur -Odanızın havasını tazeleyerek, ferahlatır. -Bronşit ve astıma yararlı etkileri vardır. -Akşamdan kalmalığa ve yorgunlığa iyi gelir. -Gün süresince enerjinizi yüksek civarda meblağ. -Mutfak şeklinde alanlarda kötü kokular oluşmasını engeller.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu