Hesaplandı! Yayımlandı..

EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN 2 formÜL

SSK – Bağkur, tarım emekli zammı hesaplandı! Yeni ekonomi yönetiminin vazifeye gelmesi ile birlikte mali disiplin ve enflasyonda yol haritası belirlendi. Hesaplandı ve yayımlandı. İkramiyelerinde hesaplara yatırılması bekleniyor. EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN 2 formÜL

Ekim ayında Meclis’in açılmasıyla birlikte bundan sonrasında gözler emekliye zam planlamasi amacıyla atılacak adımlara çevrildi.

1. FormÜL: 2023 tercihleri arkasından yeni ekonomi adımlarının meyvelerini vermesiyle emekliye ek zam verilecek. Burada en düşük emekli maaşı amacıylade gömü desteğinin artırılması gündeme geldi. En düşük emekli maaşı sahip olunan şekilde 7.500 TL olarak uygulanıyor. Burada gömü desteğinin 2.000-3.000 TL seviyesinde bir artış ile taban aylıkların 10.000 TL olarak revize edilmesi en kuvvetli biçimül olarak ilgi çekiyor.
2. BiçimÜL: Taban aylıkların artırılmasının birlikteinde bir başka formül seyyanen zam oldu. Burada tüm emeklilerin maaşlarına gene 2.000-3.000 TL seviyesinde bir artış yapılması masada bulunuyor.

Bakan Mehmet Şimşek ve Bakan Vedat Işıkhan’ın koordineli çalışması sürüyor. Burada taslak planlama Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulacak. Başkan Erdoğan’ın onaylamaı ardından Meclis sürecine girilecek.

EMEKLİLERE CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Emekliye Cumhuriyet Bayramı’na özel 100. Yıl ikramiyesi gündemdeki konumunu aldı. Bu kapsamda Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma yapılması talimatı verilen gömü ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığı’nın hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yapılan çalışma Başkan Erdoğan’a sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu