Gece vakti ekipler olay

Gaziantep'te freni patlayan kamyon, trafik ışıklarındaki 3 araca çarptı.

Gaziantep’te freni patlayan kamyon, trafik ışıklarındaki 3 araca çarptı. Kazada 2’si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti,16 fert de yaralandı. Kazayla ilgili 3 savcı göreve getirildi. Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında 27 YC 694 plakalı kamyon, freninin boşalması sonucu önce ışıklarda duran 27 AHU 776 plakalı otomobile çarptı. Kamyon arkasından 27 MC 1015 plakalı minibüse ve 34 UZ 7893 plakalı otomobile çarptı.

Kazada ikisi çocuk 5 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan bir yaralı da kurtarılamadı. Böylelikle ölü sayısı 6’ya çıktı.

Bölgeye çok sayıda sıhhat, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi.
3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca kazayla ilgili 3 savcı görevlendirildi. Başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcılar, bilirkişi ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri, kaza alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Kazadan sonra ulaşıma kapatılan kara yolu ise vakaya karışan çalgıların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Vali Kemal Çeber, sosyal medya platformu X’ten yaptığı açıklamada, Nurdağı ilçesi Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patladığını belirtti.

Buna bağlı olarak kamyonun bölgedeki 3 araca çarptığını ifade eden Çeber, “İlgili tüm ekiplerimiz vaka yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza allah’tan rahmet, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu